Tanrıverdi: Bu Kemal SSK'yı da batırmıştı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-09-2011 (17:38)   Son Mesaj: 01-09-2011 (17:38)    Cevap: 0    Gösterim: 457  

    01-09-2011

    Tanrıverdi: Bu Kemal SSK'yı da batırmıştı

    Tanrıverdi: Bu Kemal SSK'yı da batırmıştı


    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerine değinerek, ''Kendini güvence olarak göstermeye çalışan bu Kemal, SSK'yı batırdı, iflas ettirdi'' dedi.

    Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Manisa İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Tanrıverdi, toplantının Manisa'da yapılması gerektiğini ancak Manisa'da böyle toplantı yapılabilecek bir salon bulunmadığı için Saruhanlı'da yapıldığını söyledi.
    Manisa Belediyesinin bu tür toplantı ve etkinlikler için bir salon yapması gerektiğini belirten Tanrıverdi, ''Böyle bir hizmeti ortaya koyacaklarını beklemiyoruz ama esas beklediğim şey, 2014 yerel seçimlerinde, Manisa tekrar AK Partili bir Belediye Başkanına kavuşacak ve güzel imkanları ortaya çıkaracak'' dedi.

    Tanrıverdi, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun, iktidara gelmeleri durumunda her işsize maaş bağlayacakları vaadinde bulunduğunu, bunu nasıl yapacaklarını sorduklarında ''Benim adım Kemal, ben yaparım'' dediğini belirterek, şöyle devam etti:

    ''Adınızın 'Kemal' olması bir şey ifade etmiyor. Adınızın Kemal olması, eğer bilgi sahibiyseniz, beceri sahibiyseniz, Türkiye adına sorumluluk duyan biriyseniz o zaman bir anlam ifade ediyor. Daha önce de bu memlekette bir Kemal vardı, ithal Kemal vardı. Ne getirdi? Bakın ekonomiyi idare edenlerin hepsinin adı Kemal ama bizim Kemalimiz daha başarılı oldu. Bizim Kemal'imiz enflasyon canavarını katleden bir güçte Kemal, faiz oranlarını düşüren bir Kemal.

    Biz onu (Kemal Kılıçdaroğlu'nu) yeni tanımıyoruz. Maliye Bakanlığından SSK Genel Müdürlüğüne gelmiş bir insandır. Kendisi SSK Genel Müdürüyken, ben de o tarihlerde Sendika Genel Başkanı olan birisiydim. SSK, sosyal güvenlik kurumudur. İşçilerin sosyal güvenlik adına bağlı olduğu bir kurumdur. Primleri peşin peşin işçiden kesilir, yatırılır ama böylesi bir kurumu idare etmek için bu Kemal, kendini güvence olarak göstermeye çalışan bu Kemal, SSK'yı batırdı, iflas ettirdi. Şimdi 'ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-yi aklı eserinde' diye bir sözü vardır Ziya Paşa'nın. Biz bu Kemal'i tanıyoruz. Tanımadığımız bir Kemal değil. Siz SSK'yı nasıl batırdıysanız, Türkiye'yi de batıracaksanız ancak buna halkımız müsaade etmeyecek.''

    Tanrıverdi'nin konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti. Toplantıya AK Parti Manisa Manisa milletvekilleri Mehmet Çerçi, Recai Berber, İsmail Bilen, AK Parti Manisa İl Başkanı Abdurrahim Arslan, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız da katıldı.




    Tanrıverdi: Bu Kemal SSK'yı da batırmıştı Yorumları