Banka soyguncusu güvenlik kamerasında / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-09-2011 (17:04)   Son Mesaj: 01-09-2011 (17:04)    Cevap: 0    Gösterim: 579  

    01-09-2011

    Banka soyguncusu güvenlik kamerasında / VİDEO

    Banka soyguncusu güvenlik kamerasında / VİDEO


    Esenyurt'ta bir banka şubesinde meydana gelen silahlı soygun ve başka bir banka şubesinde yaşanan soygun girişiminin faili yakalandı. İşte hırsızı yakalatan görüntüler;



    28 Aralık 2010 günü meydana gelen ilk olayda, E-5 karayolu Esenyurt mevkiinde bulunan bir banka şubesi, kimliği belirsiz bir kişi tarafından soyulmuştu. Akşam saatlerinde otoyol kenarında bulunan banka şubesine gelen silahlı şahıs, güvenlik görevlisinin silahını alarak içeride bulunanları etkisiz hale getirmişti.
    Kasada bulunan bir miktar parayı alan zanlı kayıplara karışmıştı. Bu olaydan bir hafta sonrada Esenyurt Doğan Aralsı Bulvarı üzerinde bulunan bir banka şubesinin duvarını delerek içeri giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, kasaya ulaşamayınca kaçmıştı.

    Her iki olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatan polis, bankadaki güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri incelemeye aldı.

    Doğan Aralsı Bulvarı üzerinde bulunan banka şubesine duvarı delerek giren zanlının içeri girdikten sonra yüzüne kar maskesi taktığı ve güvenlik kameralarının yönünü değiştirmeye çalıştığı belirlendi. Bankadaki güvenlik kamerası tarafından görüntülenen şüphelinin, çekmecelerde para aradığı, bulamayınca da şubeden ayrıldığı görüldü.

    Polis, yaptığı incelemeler sonucu her iki olayın failinin aynı kişi olduğunu tespit etti. Kimliği belirlenen 24 yaşındaki Erol B., polis tarafından yakalandı. Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan zanlı, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.




    Banka soyguncusu güvenlik kamerasında / VİDEO Yorumları