Çakır: Başarı Üniversitesi tarihe ışık tutacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-08-2011 (16:34)   Son Mesaj: 01-08-2011 (16:34)    Cevap: 0    Gösterim: 452  

    01-08-2011

    Çakır: Başarı Üniversitesi tarihe ışık tutacak

    Çakır: Başarı Üniversitesi tarihe ışık tutacak


    Osman Çakır, bu yapılan hizmetlerin tarihe, Samsun’a ve Türkiye’ye ışık tutacağını söyledi.

    Karadeniz'in ilk vakıf üniversitesi olma özelliğini taşıyan Başarı Üniversitesi'ni ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Osman Çakır ile MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Başarı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Yunus Bekdemir, Başarı Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanı Muharrem Durmuşoğlu ve mütevelli heyeti ile bir araya geldi.
    Kış sezonu olmasına rağmen hummalı bir şekilde inşaat çalışmalarının devam ettiği Başarı Üniversitesi"ndeki faaliyetleri yerinde gören Çakır, özel sektörde mantık ve dinamiğin çok hızlı geliştiğini belirterek, "Mütevelli heyetinin daha önce de yaptığı çalışmalarla kalitesini ve güvenirliğini göstermiştir. Kurulum aşamasında olan Başarı Üniversitesi"nin de yapılacak katkılarla en iyi şekilde tamamlanacağı düşüncesindeyim." dedi.

    Bu güzel çalışmaları görüp de heyecan duymamanın imkansız olduğunu kaydeden Osman Çakır, "Bu başlangıç mükemmel. Böyle önemli bir çalışmanın ilkleri olmak fevkalade önemli. İnanıyorum ki, bu güzel çalışmaların içerisinde olan insanların öldükten sonra da sevap haznelerine, sevap yazılacaktır. Ben emeği geçen herkesi kutluyorum, tebrik ediyorum." diye konuştu.



    "DERS VERMEK İSTİYORUM"

    Çakır ayrıca, 1980"lı yıllarda öğrencisi olan Prof. Dr. Yunus Bekdemir"i gelecek adına atılan en iyi adımlardan biri olan Başarı Üniversitesi"nin kuruluşu çalışmalarında görmekten dolayı ayrı bir mutluluk yaşadığını ve üniversitede ders vermek istediğini de belirtti.

    Üniversite çalışmaları hakkında bilgi veren Başarı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Yunus Bekdemir, öncelikle asistanlık döneminde hocası olan Osman Çakır"ı ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Yunus Bekdemir, "Bu üniversitenin donanımıyla, fiziksel ve insan kaynaklarıyla dünyaya seslenen ve dünya standartlarında olmasına gayret ediyoruz ve öyle olacak inşallah." dedi.


    "UZAKTAN EĞİTİMLE YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA İMKANI'

    Üniversitede toplumun her kesimine eğitimi götürmeyi amaçladıklarını vurgulayan Bekdemir, "Sürekli eğitim merkeziyle sertifika programlarıyla, her meslek grubuna hitap edecek eğitim programlarından seminer programlarına kadar hizmet verilecek. Uzaktan eğitim yaklaşımıyla, "Benim işim var, zamanım olmuyor" diyen insanlara, uzaktan eğitimle yüksek lisans, hatta doktora programlarını açacağız. Amacımız, iş hayatı nedeniyle eğitimini yarıda bırakan vatandaşlara yeniden eğitimini sürdürme imkanı sağlamaktır." açıklamasında bulundu.




    Çakır: Başarı Üniversitesi tarihe ışık tutacak Yorumları