Kaza geçiren polis hayatını kaybetti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-08-2011 (14:04)   Son Mesaj: 01-08-2011 (14:04)    Cevap: 0    Gösterim: 550  

    01-08-2011

    Kaza geçiren polis hayatını kaybetti

    Kaza geçiren polis hayatını kaybetti


    Mersin'in Tarsus ilçesinde, KGS kartına dolum yapmak isterken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan polis hastanede hayatını kaybetti.

    Adana'nın Ceyhan ilçe Emniyet Müdürü Zülfikar Sökmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ceyhan'da görevli polis memuru Yakup Karaca'nın (35), üç gün önce özel otomobiliyle Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Tarsus Gişeleri'nden geçiş yapmak istediği sırada, aracındaki KGS kartında yeterli bakiye olmaması nedeniyle otomobilden indiğini söyledi.
    Kartı doldurmak için yolun karşısına geçmeye çalışan Karaca'ya bir otomobilin çarptığını belirten Sökmen, polis memurunun kaldırıldığı Adana Numune Hastanesinde dün gece yaşamını yitirdiğini bildirdi.

    Olaydan sonra polis memuruna çarpan sürücü hakkında yasal işlem başlatıldığını kaydeden Sökmen, ''14 yıllık polis olan Karaca, yunus timlerinde görevli örnek bir polis memuruydu. Doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Çok üzgünüz. Kendisine rahmet, ailesine baş sağlığı diliyorum'' dedi.

    Evli ve 2 çocuk babası Karaca'nın cenazesinin memleketi Hatay'ın İskenderun ilçesinde sonra toprağa verileceği kaydedildi.




    Kaza geçiren polis hayatını kaybetti Yorumları