Lise maçında kavga çıktı, polis ve zabıta kapıştı / VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-08-2011 (14:04)   Son Mesaj: 01-08-2011 (14:04)    Cevap: 0    Gösterim: 793  

    01-08-2011

    Lise maçında kavga çıktı, polis ve zabıta kapıştı / VİDEO

    Lise maçında kavga çıktı, polis ve zabıta kapıştı / VİDEO


    Kocaeli Liseler arası futbol il birinciliği maçında olaylar çıktı. İzmit İsmetpaşa Stad'ında oynanan maçın ikinci yarısında yaşanan olaylara polis müdahale etti. Polis taraftarları sakinleştirmek için jop kullandı. İşte o görüntüler;



    Karşılaşmanın ikinci yarısında yaşanan gerginliğe polis müdahale etti. Çoğunluğunu lise öğrencilerinin oluşturduğu taraftarları sakinleştirmek için polis jop kullandı. Zaman zaman tekme tokat öğrencilere vuran polis bazılarını gözaltına aldı.
    Tribindeki olaylara müdahale eden polis maçı izlemeye gelen bir zabıtna memurunada vurdu. Sinirine hakim olamayan zabıta memurada polise saldırdı. Zabıtayı polisler karfa tulumba gözlatına alırken polisin müdahalesi maçı izlemeye gelenler tarafından protesto edildi.

    Tribündeki gerginlik sahayada yansırkan futbolcular arasında da zaman zaman sert tartışmalar yaşandı. Maç Mimar Sinan Lisesinin 2-1 üstünlüğü ile sona ererken Gölcük Anadolu ve Teknik Endüstri Meslek Lisesinden Miraç ve Ali kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.




    Lise maçında kavga çıktı, polis ve zabıta kapıştı / VİDEO Yorumları