İliksiz ve Ateşli Haber 7'yi anlattı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-08-2011 (07:17)   Son Mesaj: 01-08-2011 (07:17)    Cevap: 0    Gösterim: 858  

    01-08-2011

    İliksiz ve Ateşli Haber 7'yi anlattı

    İliksiz ve Ateşli Haber 7'yi anlattı


    Haber 7’nin yeni Genel Yayın Yönetmeni Yaşar İliksiz ve Yayın Koordinatörü Osman Ateşli Tv Net'in 'Gece' konuğu oldular. İkili, Haber 7'deki değişimi ve yeni süreci anlatırken internet medyasının geleceği ile ilgili öngörülerini de sıraladı.



    Tüm haber portalları içerisinde ikinci sırada yer alan Haber 7"nin başarı öyküsü, yeni medya düzeni içerisinde internet haberciliği, sosyal medya ve internet gibi konular ele alındı.
    TVNet'te Yasin Erçağlayan'ın sunduğu 'Gece' haber programında bu gece Haber 7"nin yeni döneminin konuşulduğu programda, ANDY-Ar"ın yaptığı medya araştırması da gündeme geldi.

    Programda Haber 7'nin ANDY-Ar şirketi tarafından yapılan araştırmada ulaştığı noktaya dikkat çekilirken, sitenin öncelikleri konusuna da değinildi. Programda Haber.com'un kadrosu 24 saat sürekli güncellenmesi ve haber etik kurallarına dikkat çekildi.

    Haber 7'nin kaynaksız hiçbir haber kullanmadığı vurgulanırken sitenin diğer sitelerden farklı olarak asparagas ve cinsellikten uzak ahlaki değerleri öncelikler arasına koymanın başarıya ulaşmanın önemli faktörleri olduğuna dikkat çekildi.







    İliksiz ve Ateşli Haber 7'yi anlattı Yorumları