Turgay Güler savcıyı söyleyemedi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-08-2011 (01:18)   Son Mesaj: 01-08-2011 (01:18)    Cevap: 0    Gösterim: 650  

    01-08-2011

    Turgay Güler savcıyı söyleyemedi

    Turgay Güler savcıyı söyleyemedi


    Turgay Güler'in sunduğu 'En Sıradışı' programına birlikte Star Gazetesi'nden Ahmet Kekeç ve Şamil Tayyar'ın katıldı. Haberal'ın tartışıldığı programda Güler başından geçen ilginç bir olayı anlattı.



    Ülke TV'de Turgay Güler'in sunduğu ' En Sıradışı' programında Star gazetesinden iki usta kalem gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
    Star Gazetesi'nden Ahmet Kekeç ve Şamil Tayyar gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken Turgay Güler, Tayyar'dan Haberal olayını anlatmasını istedi. Tayyar'ın ' Ben o konuya girmem' sözü üzerine tartışma medyaya açılan davalara dönüştü. Ahmet Kekeç, kendisine yönelik açılan davaları hep kaybettiğini buna karşın kendisinin açtığı davaların ise ise ifade özgürlüğü gerekçe gösterilerek geri çevrildiğini söyledi.

    Haberal olayında gazetecilerin açılan davalar yüzünden konuşamaz hale geldiği vurgulanırken Turgay Güler, Bedrettin Dalan'la ilgili çok önceden yaptığı bir haber yüzünden ifadeye çağrıldığını ve bir daha bu tür haber yapmaması konusunda uyarıldığını anlattı.

    Savcının kendisine söylediği sözleri dile getiren Güler'e Kekeç ve Tayyar, savcının ismini sordu sonrasında ise üçlünün arasında ilginç diyaloglar yaşandı.





    Turgay Güler savcıyı söyleyemedi Yorumları