İliksiz ve Ateşli Haber7.com'u anlattı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-08-2011 (00:16)   Son Mesaj: 01-08-2011 (00:16)    Cevap: 0    Gösterim: 624  

    01-08-2011

    İliksiz ve Ateşli Haber7.com'u anlattı

    İliksiz ve Ateşli Haber7.com'u anlattı


    Haber 7’nin yeni Genel Yayın Yönetmeni Yaşar İliksiz ve Yayın Koordinatörü Osman Ateşli bu akşam saat Tv Net’e konuk oldular. İliksiz ve Ateşli, Haber7.com'daki yeni süreci anlattılar.

    Haber 7"nin yeni döneminin konuşulacağı programda, ANDY-Ar"ın yaptığı medya araştırması da gündeme geliyor. Tüm haber portalları içerisinde ikinci sırada yer alan Haber 7"nin başarı öyküsü, yeni medya düzeni içerisinde internet haberciliği, sosyal medya ve internet gibi konular ele lındı.
    Programda Haber7.com'un ANDY-Ar şirketi tarafından yapılan araştırmada ulaştığı noktaya dikkat çekilirken, sitenin öncelikleri konusuna da değinildi. Programda Haber.com'un kadrosu 24 saat sürekli güncellenmesi ve haber etik kurallarına dikkat çekildi.

    Haber7.com'un kaynaksız hiçbir haber kullanmadığı vurgulanırken sitenin diğer sitelerden farklı olarak asparagas ve cinsellikten uzak başarıya ulaşmanın örneğini sergiledine değinildi.




    İliksiz ve Ateşli Haber7.com'u anlattı Yorumları