Gazetecilere sosyal medya semineri   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-07-2011 (16:18)   Son Mesaj: 01-07-2011 (16:18)    Cevap: 0    Gösterim: 488  

    01-07-2011

    Gazetecilere sosyal medya semineri

    Gazetecilere sosyal medya semineri


    Medya Derneği ”Yeni Medya, Yeni Fırsatlar: Gazeteciler için marka oluşturmanın önemi, sosyal medya ve yeni teknolojiler” konulu bir seminer düzenliyor. Yeni medyayı öğrenmek isteyenler acele etsin. Kontenjan kısıtlı...

    Seminer Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri (m&is) lisans programı işbirliğiyle 16 Ocak 2011 Pazar günü, Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsünde saat 10.00-16.00 arasında düzenlenecek.
    Seminerin eğitmenliğini karikatürist Salih Memecan, Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi Erkan Saka ve gazeteci -; teknoloji uzmanı Serdar Kuzuloğlu yapacak. Seminere katılan gazeteciler kişisel marka oluşturmanın önemini ve sosyal medya araçlarını etkili bir şekilde kullanmayı öğrenecekler.

    Seminerde şu konulara değinilecek:

    - Sosyal medya gazeteciler için neden önemlidir?
    - iPad ve benzeri tabletler yayıncılığı nasıl etkileyebilirler?
    - Internet"in getirdiği imkanlar ile nasıl daha iyi gazetecilik yapabiliriz?
    - Kişisel marka oluşturmanın önemi nedir?
    - Twitter, bloglar, Facebook, LinkedIn, Google Buzz, bit.ly, TweetDeck, Hootsuite, Seesmic, Foursquare vb. online araçların gazetecilik faaliyetlerine katkıları ve bilmemiz gereken önemli özellikleri nedir?
    - Günümüzde gazetecilerin kullanabileceği teknolojik aletler nelerdir?

    Sadece profesyonel gazetecilere açık olan eğitim seminerine katılım ücretsizdir. Katılmak isteyenlerin kayıt olması gerekiyor.

    Seminere katılmak isteyen gazetecilerin program öncesinde kayıt yaptırmaları

    gerekmekiyor.

    Ayrıntılı bilgi ve kayıt için TIKLAYIN




    Gazetecilere sosyal medya semineri Yorumları