HAS Parti'den seçimde ittifak açıklaması   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-07-2011 (14:34)   Son Mesaj: 01-07-2011 (14:34)    Cevap: 0    Gösterim: 486  

    01-07-2011

    HAS Parti'den seçimde ittifak açıklaması

    HAS Parti'den seçimde ittifak açıklaması


    Halkın Sesi Partisi (HAS) Genel Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, ''Seçimlere ittifak yapmadan tek başımıza girip, alabileceğimiz en yüksek oyu alacağız'' dedi.

    Erdoğan, Eskişehir'de bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, partilerinin, kurulduğu günden bu yana çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüğünü belirterek, seçime hazır olduklarını kaydetti.
    Toplam 71 il ve 459 ilçede teşkilat başkanlarını belirlediklerini ifade eden Erdoğan, kalan il ve ilçelerde de ocak ayı sonuna kadar teşkilatlarını kuracaklarını bildirdi.

    Erdoğan, kendilerini klasik tanımla ''sağcı, solcu, muhafazakar ya da liberal'' bir parti olarak tanımlamadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

    ''Bütün Türkiye'yi ve milleti merkez alan bir partiyiz, merkez partisi değiliz. Merkez partileri milletten oyu alır ama milletin işini görmez ve statükocuların işini görür. Biz ise millettin oyuyla onların sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapacağız. Türkiye'deki oyların yüzde 100'üne talibiz. Türkiye'de yol gösterici ve yapıcı bir muhalefet ortaya koyacağız. Türkiye'de kim güzel iş yaparsa onun destekçisi olacağız. Klasik muhalefet partileri gibi yıkıcı olmayacağız. Muhalefet partileri hükümeti sürekli eleştirdiği için iktidar da onlardan gelen hiçbir projeyi dikkate almıyor. HAS Parti iktidara geldiği zaman mazeretlere sığınmayacaktır. Bir ay gibi kısa sürede teşkilatımızı kurduk. Seçimlere ittifak yapmadan tek başımıza girip alabileceğimiz en yüksek oyu alacağız.''

    Son günlerde gündemde olan tutukluluk süresi tartışmalarına da değinen Erdoğan, hükümetin 8 yıldır yargı reformu yapmadığını savundu.




    HAS Parti'den seçimde ittifak açıklaması Yorumları