Akhisar Belediyespor'da yaprak dökümü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-07-2011 (00:38)   Son Mesaj: 01-07-2011 (00:38)    Cevap: 0    Gösterim: 556  

    01-07-2011

    Akhisar Belediyespor'da yaprak dökümü

    Akhisar Belediyespor'da yaprak dökümü


    Bank Asya 1. Lig takımlarından Akhisar Belediyespor, 5 futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı.

    Bank Asya 1. Lig takımlarından Akhisar Belediyespor, 5 futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı.
    2 Ocakta başlayan Antalya ikinci etap çalışmalarını aralıksız sürdüren yeşil siyahlı ekip, 4 yıldır Akhisarspor formasını giyen Ahmet Yararlı, Caner Tezel, Hasan Özcan, Murat Kahraman ve Azmi Polat ile yollarını ayırma kararı aldı.

    Bu futbolcularla yollarını ayırdıklarını belirten Akhisar Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, ''4 yıldır bizimle büyük başarılara imza atan Ahmet Yararlı, Caner Tezel, Hasan Özcan, Murat Kahraman ve Azmi Polat ile yönetim kurulunun kararıyla yollarımızı ayırma kararı aldık. Yollarımızı ayırdığımız futbolcularımız, çok iyi niyetli ve karakterli futbolculardır. Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda bu futbolcularımıza kulüp bulmaları için her türlü kolaylığı sağlayacağız. Antalya kampımızdan yarın ayrılacaklar. Şimdiye kadar kulübümüze yaptıkları hizmetlerden dolayı 5 futbolcumuza teşekkür ediyoruz'' dedi.




    Akhisar Belediyespor'da yaprak dökümü Yorumları