THY ve AnadoluJet Ağrı uçuşlarını başlattı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-06-2011 (16:19)   Son Mesaj: 01-06-2011 (16:19)    Cevap: 0    Gösterim: 558  

    01-06-2011

    THY ve AnadoluJet Ağrı uçuşlarını başlattı

    THY ve AnadoluJet Ağrı uçuşlarını başlattı


    Tadilat ve pist bakım çalışmaları nedeniyle bir süredir ara verilen AnadoluJet Ağrı uçuşları, Türk Hava Yolları ile eş zamanlı olarak bugün yeniden başladı.


    AnadoluJet"ten yapılan yazılı açıklamada, AnadoluJet"in Ankara"dan direkt seferlerine bir yenisini daha eklediği belirtilerek, yeniden başlayan Ağrı seferleri ile Türkiye"nin dört bir yanından Ankara aktarmaları ile Ağrı"ya ve Ağrı"dan tüm yurda yolcularını ulaştıracaklarını ifade etti.
    -ANADOLUJET, 2011 YILININ İLK KAMPANYASI İLE YOLCULARINA BÜYÜK AVANTAJLAR SUNUYOR-

    AnadoluJet, 5 Ocak günü başlattığı ve 25 Ocak 2011"e kadar devam edecek kampanya ile Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri iç hatlarda tüm koltukları vergiler dahil 59 TL"den satışa sunacak.

    AnadoluJet"in kampanyalarının kış boyunca devam edeceğinin belirtildiği açıklamada, "Geçtiğimiz aydan itibaren de İstanbul Sabiha Gökçen aktarmalı ikinci uçuşlar 25 TL kampanyasını uygulamaya başlatan AnadoluJet, böylece Adana, Antalya, Ankara, Çanakkale, Erzurum, Isparta, İzmir, Kayseri, Konya, Trabzon, Tokat"tan Sabiha Gökçen aktarmalı Anadolu uçuşlarını ekonomik fiyatlarla yolcularına sunuyor" denildi.




    THY ve AnadoluJet Ağrı uçuşlarını başlattı Yorumları