Korkan çocuğu itfaiyeci teselli etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-06-2011 (15:07)   Son Mesaj: 01-06-2011 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 649  

    01-06-2011

    Korkan çocuğu itfaiyeci teselli etti

    Korkan çocuğu itfaiyeci teselli etti


    Balıkesir'in Edremit ilçesinde, üç katlı bir apartmanın bacasında yangın çıktı.

    Dairelerden birisinde bulunan küçük çocuk ağlamaya başlayınca, itfaiye erleri kucaklarına alarak teselli etti.
    Camivasat Mahallesi 28. Sokak'taki yangın, çevredeki vatandaşların ev sahiplerini uyarmasıyla farkedildi. Olay yerine gelen Edremit Belediye İtfaiyesi, bacadaki yangını büyümeden söndürdü. Yangına sebep olduğu belirtilen soba kovası da dışarıya çıkarıldı. Bu sırada evde bulunan ve olan bitenden habersiz küçük bir çocuk, gürültülerden korkarak ağlamaya başladı. Bunun gören itfaiye erlerinden biri, battaniyeye sararak dışarıya çıkardı. Arkadaşlarının işi bitene kadar çocuğu teselli eden itfaiyeci, daha sonra ailesine verdi.

    Edremit Belediyesi İtfaiye Müdürü Şaban Özbaş, temizlenmeyen bacaların bu tip yangınlara sebep olduğuna dikkat çekti. Özbaş, "Bu yüzden kış gelmeden bacaların temizlenmesi lazım. Her yangın, bu kadar küçük olmaz. Ayrıca dar sokaklarda araçların park halinde bırakılması, işimizi güçleştiriyor. Yarın sizin de eviniz yanabilir." dedi.




    Korkan çocuğu itfaiyeci teselli etti Yorumları