Şanlıufra'da 35 kişi gözaltına alındı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-05-2011 (20:57)   Son Mesaj: 01-05-2011 (20:57)    Cevap: 0    Gösterim: 554  

    01-05-2011

    Şanlıufra'da 35 kişi gözaltına alındı

    Şanlıufra'da 35 kişi gözaltına alındı


    Şanlıurfa'da iki köyün sakinleri arasında yaşanan kavgayla ilgili 35 kişi gözaltına alındı.

    Alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri aralarında daha önce husumet bulunan iki köyün sakinleri arasında Kısas yolunda çıkan kavgayla ilgili soruşturmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede güvenlik güçleri, olaya karışıp kaçan zanlıları yakalamaya çalışırken yaralıların kaldırıldığı hastaneler ve köylerde yoğun güvenlik önlemi alındı.
    Bir kişinin hayatını kaybettiği, 23 kişinin de yaralandığı olayla ilgili aralarında ayakta tedavi edilip taburcu edilenlerin de bulunduğu toplam 35 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

    Bu arada uzun süredir aralarında husumet bulunan aynı aşirete mensup tarafların son günlerde bir kaç kez tartıştığı, bugün de bir grubun, ''köye gitmeye çalışan diğer tarafın önünü kesip, saldırması sonucu'' kavganın meydana geldiği öne sürüldü.

    Olay yerinde gazetecilere açıklamada bulunan yaralı yakınlarından biri, ''Önümüzü kestiler, bize ateş ettiler'' iddiasında bulundu.

    Şanlıurfa'da akşam saatlerinde çıkan ve pompalı av tüfeklerinin de kullanıldığı kavgada, bir kişi ölmüş, çok sayıda kişi de yaralanmıştı. Olaya müdahale eden polis ekiplerine ait iki sivil aracın da aralarında bulunduğu yedi araç da zarar görmüştü.




    Şanlıufra'da 35 kişi gözaltına alındı Yorumları