Aşk-ı Memnu'nun Nihali kapıcı kızı oldu-VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-05-2011 (09:17)   Son Mesaj: 01-05-2011 (09:17)    Cevap: 0    Gösterim: 733  

    01-05-2011

    Aşk-ı Memnu'nun Nihali kapıcı kızı oldu-VİDEO

    Aşk-ı Memnu'nun Nihali kapıcı kızı oldu-VİDEO


    Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya yeni dizisiyle ekranlara gelecek. Kapıcı kızını oynayacak olan Hazal Kaya'nın yeni dizi fragmanı yayınlandı.



    Adını Feriha Koydum dizisindeki oyuncular: Vahide Gördüm, Hazal Kaya, Metin Çekmez, Melih Selçuk, Çağatay Ulusoy, Deniz Uğur, Ceyda Ateş, Yusuf Akgün, Eray Özbal, Feyza Civelek, Gökçe Uzuner, Gülşah Fırıncıoğlu, Kaan Olcay, Ahu Sungur da yer almakta.
    Adeta bir Türkiye gerçeğinin anlatıldığı dizide, pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veriliyor. Dizide, ailesiyle beraber yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile giren Feriha'nın ve ailesinin hayatı ve başlarından geçen olaylar anlatılacak.

    Kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.




    Aşk-ı Memnu'nun Nihali kapıcı kızı oldu-VİDEO Yorumları