Bahçeli'den gençlere twitter'den çağrı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (22:36)   Son Mesaj: 01-04-2011 (22:36)    Cevap: 0    Gösterim: 597  

    01-04-2011

    Bahçeli'den gençlere twitter'den çağrı

    Bahçeli'den gençlere twitter'den çağrı


    MHP lideri Devlet Bahçeli, twitter hesabından peş peşe açıklamalarda bulundu. Sözlerine ' Sevgili gençler' diyerek başlayan Bahçeli, gençlerin tercihlerinin 2011 seçimleri için önemini şu sözlerle vurguladı:

    MHP lideri Bahçeli'nin Twitter hesabında yer alan açıklamaları şöyle:
    Sevgili gençler, 2011 yılına girmiş bulunuyoruz. Yeni yılınızı bir kez daha kutluyor sağlık ve mutluluklar diliyorum.

    24.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri 2011 yılı Haziran ayında yapılabilir Bu seçimler yol ayrımındaki bir Türkiye için önem taşımaktadır

    Dün eksiği, fazlası, hatası ile bizimdir. Ancak yarın sizin olacaktır. Geleceğimizin teminatı olan siz gençlere büyük sorumluluk düşmektedir

    Nüfusumuzun demografik yapısında 18-25 yaş aralığı gençlik çağı olarak kabul edilir. İlk oy verme, ilk seçilme hakkı bu çağda olmaktadır.

    Yaklaşık 10 milyonu bulan gençlik çağı seçmeni olarak Türkiye"nin geleceğini belirleme ve milletin kaderini değiştirme sizlerin elindedir.

    Sosyal ve ekonomik sorunların çözümünde gençliğin düşüncesi ve demokratik tepkileri çok etkili olmaktadır.

    Zaman zaman bu demokratik hakkınızı kullanarak gerçekleştirdiğiniz eylemler seçim dönemlerinde de sandıkta kendisini göstermelidir.

    Birlikte ve ortak tercihlerle oylarınızın kullanımı iktidarı muhalefet, muhalefeti iktidar yapmakla sonuçlanabilir. Düşünmek ister misiniz?




    Bahçeli'den gençlere twitter'den çağrı Yorumları