Milletvekili seçiminde MHP'den ilk aday adayı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-04-2011 (20:36)   Son Mesaj: 01-04-2011 (20:36)    Cevap: 0    Gösterim: 626  

    01-04-2011

    Milletvekili seçiminde MHP'den ilk aday adayı

    Milletvekili seçiminde MHP'den ilk aday adayı


    MHP Genel Merkezi'nin aldığı karar doğrultusunda milletvekilliği aday adaylığı için 31 Aralık 2010'da görevini bırakan Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk, 2011 seçimleri için aday adaylığını açıkladı.

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezinin aldığı karar doğrultusunda milletvekilliği aday adaylığı için 31 Aralık 2010 tarihini son gün olarak süre verdiği belde, ilçe ve il başkanlarından Kuşadası ve Nazilli ilçe başkanları istifalarını Aydın İl Başkanı Hasan Muti"ye verdi. MHP Nazilli eski İlçe Başkanı Rafet Şentürk; "7 yıldır hizmet verdiğim ilçe başkanlığının ardından davamızın en üst makamı olan hizmet için milletvekilliği görevine talibim" dedi.
    İstifa eden ilçe başkanlarından Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk, Nazilli İlçe Başkanlığı binasında il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililerinin katıldığı basın açıklamasında 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı. 7 yıl önce göreve geldiği ilçe başkanlığı görevinde iken partisinin yerel seçimlerde aldıkları merkezde 2 bin 123, köylerle birlikte 6 bin oyu varken bu gün oy sayısını 20 bine çıkarttıklarını ifade eden Refet Şentürk; "2009 yerel seçimlerinde ise 30 bin oy alacağımızı iddia etmiş ve bunu da başararak belediye başkanlığını almıştık.

    Aldığımız bu sonuçlar hepimizin çok çalışmasının eseridir. Bizler oturduğumuz koltukları bir diken, bir çivi gibi görüp, görev ve hedeflerimiz doğrultusunda çok çalışarak hakkını vermekteyiz. Halkımızın ve teşkilatımızın istekleri doğrultusunda hizmete talip olduk. Hedefimiz Nazilli"de aldığımız 30 bin oyu, 35-40 binlere çıkartmaktır. Bunun için şimdiden başlayarak çok çalışacağız. Hayatı pahasına milletini seven milliyetçiler olarak, ilçemizde partimizi bu günlere getiren büyüklerimizin onuru için daha çok çalışacağız. Elimden gelen tüm çabayı Allah rızası için sarf edeceğim. Hak ve hukuktan ayrılmayacağım" dedi.

    Partililer tarafından ayakta alkışlanan aday adayı Şentürk"e, bayan partililer tarafından pasta sürprizi yapıldı ve adaylığı sırasında giymesi için gömlek ve kravat hediye edildi. MHP Nazilli"de görevi devralan yeni ilçe başkanı Zekeriye Cabbar ve 45 kişilik yönetim kurulu üyeleri Rafet Şentürk"e başarılar diledi.




    Milletvekili seçiminde MHP'den ilk aday adayı Yorumları