Başbakanlık'ta yeni bir güvenlik zirvesi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (20:38)   Son Mesaj: 01-04-2011 (20:38)    Cevap: 0    Gösterim: 481  

    01-04-2011

    Başbakanlık'ta yeni bir güvenlik zirvesi

    Başbakanlık'ta yeni bir güvenlik zirvesi


    İçişleri Bakanı Atalay, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal Başbakanlık Merkez bina'ya geldi. Yaklaşık 2 saat Başbakanlık'ta kalan Atalay, Köksal ve Fidan, Bakan Çiçek'le görüştü.

    İçişleri Bakanı Beşir Atalay, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Başbakanlık Merkez Bina"ya geldi. Bir saati aşkın süre Başbakanlık"ta kalan Atalay, Köksal ve Fidan"ın Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile görüştüğü iddia edildi.
    Bakan Atalay, Müsteşar Fidan ve Genel Müdür Köksal Başbakanlık Merkez Bina"ya saat 15.00 sıralarında geldi. Ardından Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek de Başbakanlık binasına giriş yaptı. Saat 16.00 sıralarında ise Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da Başbakanlık binasına geldi.

    Yaklaşık 2 saat Atalay, Köksal ve Fidan Başbakanlık"ta kaldıktan sonra Bakan Atalay ile Emniyet Müdürü Köksal"ın Başbakanlık"tan birlikte ayrıldığı görüldü. Başbakanlık kaynaklarından Atalay, Köksal ve Fidan"ın Başbakan Erdoğan ile görüşmediğini ifade edilirken, görüşmenin aynı zamanda Terörle Mücadele Yüksek Kurulu"na başkanlık yapan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile gerçekleştirildiği iddia edildi.




    Başbakanlık'ta yeni bir güvenlik zirvesi Yorumları