CHP İstanbul'da Berhan Şimşek krizi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-04-2011 (20:34)   Son Mesaj: 01-04-2011 (20:34)    Cevap: 0    Gösterim: 626  

    01-04-2011

    CHP İstanbul'da Berhan Şimşek krizi

    CHP İstanbul'da Berhan Şimşek krizi


    Gürsel Tekin'in CHP Genel Başkan Yardımcısı olmasıyla birlikte İstanbul İl Başkanlığı'na getirilen Berhan Şimşek için alarm zilleri çalıyor. 5 kişinin ismi geçen İl Başkanlığı için parti yönetimi 10 Ocak'a kadar Şimşek'e süre verdi.

    CHP İstanbul il başkanlığı için 10 aday arasında büyük çekişme yaşanıyor. Adaylar arasında Cengiz Özyalçın, , Aylin Kotil, Zafer Nuhoğlu, Bülent Kerimoğlu, ve Nebil İlseven'in adı kulislerde en çok konuşulan isimler olarak dikkat çekiyor.
    Bunlar arasında Nebil İlseven'in başkanlığa daha yakın isim olarak zikrediliyor. Ancak daha farklı isimlerin de adaylık için başvuruda bulunacağı üzerinde duruluyor.

    10 Ocak"ta Berhan Şimkek"in İstanbul İl Başkanlığı'ndan istifası bekleniyor. Şimşek'in istifa etmediği takdirde Genel Merkez"in Şimşek"i görevden alacağı ileri sürülürken, Şimşek"in görevden alınmasından sonra İstanbul İl Başkanlığı"na atama yapılacağı belirtiliyor.




    CHP İstanbul'da Berhan Şimşek krizi Yorumları