Galericiyi av tüfeği ile vurarak öldürdü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (18:08)   Son Mesaj: 01-04-2011 (18:08)    Cevap: 0    Gösterim: 541  

    01-04-2011

    Galericiyi av tüfeği ile vurarak öldürdü

    Galericiyi av tüfeği ile vurarak öldürdü


    Antalya'da otomobil satın aldığı galericiyi av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü iddia edilen zanlının, galeri sahibine borcu olduğu, galericinin de sattığı otomobilin ruhsatını vermediği öğrenildi.

    AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, galerici Kazım Çardak'ı av tüfeği ile öldürdüğü öne sürülen Süleyman K, kardeşi İbrahim K. ve babası Osman K'nın sorguları sürüyor.
    Süleyman K'nın galerici Kazım Çardak'tan daha önce otomobil satın aldığı ve Çardak'a 800 lira borcunun bulunduğu belirtildi. Süleyman K'nın borcu nedeniyle Çardak'tan otomobilinin ruhsat devrini alamadığı, çıkan tartışmada da cinayeti işlediği öne sürüldü.

    Antalya'da dün akşam Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde Kazım Çardak, işyerinin önünde tartıştığı Süleyman K. tarafından av tüfeği ile vurulmuş, ağır yaralanan Çardak, kaldırıldığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

    Olayın ardından otomobille kaçan Süleyman K, kardeşi İbrahim K. ve babası Osman K, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.




    Galericiyi av tüfeği ile vurarak öldürdü Yorumları