2. Abdülhamit'in torunu taburcu oldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-04-2011 (16:57)   Son Mesaj: 01-04-2011 (16:57)    Cevap: 0    Gösterim: 480  

    01-04-2011

    2. Abdülhamit'in torunu taburcu oldu

    2. Abdülhamit'in torunu taburcu oldu


    Nefes darlığı, göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve ameliyat edilen Sultan 2. Abdülhamit'in torunu Harun Osmanoğlu, taburcu oldu.

    Bahçelievler Medicalpark Kalp ve Damar Cerrahisi Direktörü Doç. Dr. Barbaros Kınoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osmanoğlu'nun sağlık durumunda ters giden hiçbir şeyin olmadığını söyledi. Kınoğlu, Osmanoğlu'nun tüm hayati sistemini ilgilendiren muayenelerin ve laboratuvar bulgularının iyi durumda olduğunu kaydetti.
    Kınoğlu, bütün koroner damarlarına yönelik sıkıntıları giderilen Osmanoğlu'nun kontrollerinin süreceğini, ilaçlarının düzene konulduktan sonra eskisinden daha güvenli bir şekilde normal hayatına devam edebileceğini söyledi.

    Harun Osmanoğlu'nun oğlu Kayıhan Osmanoğlu da babasının 5 saat süren zor bir ameliyatın ardından 4 damarına by-pass yapıldığını, şu an sağlık durumunun iyi olduğunu ve 2 ay sürecek kontrolleri aksatmayacaklarını bildirdi.

    Osmanoğlu, babasının tedavi sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.




    2. Abdülhamit'in torunu taburcu oldu Yorumları