AK Parti grup toplantısında olay VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (12:34)   Son Mesaj: 01-04-2011 (12:34)    Cevap: 0    Gösterim: 665  

    01-04-2011

    AK Parti grup toplantısında olay VİDEO

    AK Parti grup toplantısında olay VİDEO


    AK Parti Grubundan milletvekillerinin bulunduğu sıraya oturan ve kalkmak isteyen danışman olduğunu söyleyen 1 kişi olay çıkardı. Kendisini danışman olarak tanıtan şahıs yerinden kalkmayınca korumalar zor kullandı.



    AK Parti Meclis Grup toplantısına gelen ve milletvekillerinin bulunduğu sıralara oturan bir vatandaş yerinden kalkmak istemeyince gerginlik çıktı. Korumalar, ısrarlarına rağmen yerinden kalkmayan vatandaşa müdahale etmek zorunda kaldı.

    Korumaların, kendisini danışman olarak tanıtan kişiyi zor kullanarak yerinden kaldırmaya çalıştığı gözlemlendi. Vatandaş ile Meclis koruma polisleri arasında yumruklu kavga yaşandı.

    İşte o anlar:



    ROMANLAR GRUP TOPLANTISINDA

    Hükmet tarafından başlatılan demokratik açılım kapsamında Roman vatandaşları temsilen bir grup AK Parti grup toplantısına katıldı. Sabah saatlerinde Devlet Bakanı Faruk Çelik ile AK Parti Genel Merkezi'nde sabah kahvaltısında bir araya gelen Romanlar daha sonra AK Parti grup toplantısına katıldı.

    Başbakan Erdoğan ise konuşmasının başında Romanlar selamladı.




    AK Parti grup toplantısında olay VİDEO Yorumları