Facebook kapattıran nedenler   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (12:17)   Son Mesaj: 01-04-2011 (12:17)    Cevap: 0    Gösterim: 546  

    01-04-2011

    Facebook kapattıran nedenler

    Facebook kapattıran nedenler


    Facebook hesabınızı kapatmayı hiç düşündünüz mü? Düşünmediyseniz bile bu yazıyı okuyunca kafanızda bir takım soru işaretleri oluşabilir? Bir Türk öğretmenin ağzından çarpıcı cümleler burada!


    Sosyal ağlar artık hayatımızın her anında fazlasıyla yer alıyor. Eğlencenin yanında işimiz için de çoğu zaman etkin olarak içersinde yer almak zorunda kaldığımız soysal medya, bazen insanları bıktıracak düzeyde rahatsız etmiyor da değil.

    Facebook kapattıran nedenler
    Hilmi Aydın Facebook Profilini Kapatmasın
    adlı özel bir sayfa bile açılmış.

    Facebook Değil Feybuk

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, sosyal dünyanın tam da ortasında yer alan Facebook için bir Türk öğretmen ilginç bir işe imza atmış. Kendince Facebook hesabını kapatma nedenlerini sıralayan edebiyat öğretmeni, çevresindeki insanlara daha da önemlisi ise öğrencilerine ışık tutabilmeyi amaçlıyor.

    "Kapatıyorum. Çünkü ..." şeklinde maddeler sıralayan ve bu maddelerin içerisinde son dönemin popüler söylemlerine ve çevresindeki insanlara göndermelere yer veren "Edebiyatçının Biri", "Feys" şeklindeki ifadesi ile de dikkat çekiyor.

    "Edilgen olmaktan bıktım. Etken bir hayata yelken açacağım." ""Evcilleştirilmiş magazin" de olsa magazin istemiyorum." gibi ifadelerin yer aldığı maddelerin tamamına burada yer alan adresten erişebilirsiniz.


    Facebook'ta geçirdiğiniz zamanın aşırı ve gereksiz olduğunu düşünüyor musunuz? Ortaya konan maddelerden en çok hangisini beğendiniz?

    (ShiftDelete.Net)







    Facebook kapattıran nedenler Yorumları