Bakan Demir: Söz sahibi bir Türkiye...   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:27)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:27)    Cevap: 0    Gösterim: 451  

    01-04-2011

    Bakan Demir: Söz sahibi bir Türkiye...

    Bakan Demir: Söz sahibi bir Türkiye...


    Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, ''Dünya arenasında söz sahibi bir Türkiye var'' dedi.

    Bakan Demir, Samsun'un Yakakent ve Alaçam ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.
    AK Parti Yakakent ve Alaçam ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Demir, partililerden, AK Parti hükümeti olarak yaptıkları çalışmaları halka anlatmalarını istedi.

    Türkiye'nin AK Parti iktidarında güç sahibi bir ülke konumuna geldiğini belirten Bakan Demir, şöyle konuştu:

    ''Dünya arenasında söz sahibi bir Türkiye var. Türkiye nereden, nerelere geldi. 2011 yılı yepyeni bir dönemin başlangıcı olacak. Türkiye artık otomatik pilota bağlandı. Herşey yolunda gidiyor. Ancak, haziranda yapılacak seçimler için gayretlerimizi artırmalıyız. Ne kadar çalışırsak o kadar başarı elde eder ve ilerleriz. Millete hizmet edenlerin tatili olmaz. Millete hizmet etmeyenin torununun ve çocuklarının geleceği olmaz. Biz, hizmet anlayışımızla 8 yılın nasıl geçtiğinin farkına varmadık. Geçen süre zarfında Türkiye, dünyada söz sahibi oldu. Yapılan hizmetler bu zamana kadar hiçbir hükümete nasip olmadı''

    Türkiye'de sürdürülen çalışmaların planlı ve programlı çalışmalar olduğunu ifade eden Demir, 2011'in de yeni bir dönemin başlangıcı olacağına işaret etti.

    ''Bundan sonra ülkemize daha çok nasıl faydalı oluruz. Bunun hesaplarını yapacağız'' diyen Mustafa Demir, ''Teşkilatlardaki arkadaşlarımızın, vatandaşlarla diyaloğu, alınan oy oranını ciddi anlamda etkiliyor. Vatandaşlarımızın rahatsızlıkları, sıkıntılarının tespiti bu açıdan önem taşıyor. Sıkıntıların çözümü noktasında vatandaşların memnuniyetini artırmalıyız. Bunun için sizlere büyük görevler düşüyor'' diye konuştu.

    Bakan Demir, parti ziyaretlerinin ardından vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

    Demir, daha sonra Bafra ilçesine hareket etti.




    Bakan Demir: Söz sahibi bir Türkiye... Yorumları