AK Partililer böyle eğlendi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:24)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:24)    Cevap: 0    Gösterim: 536  

    01-04-2011

    AK Partililer böyle eğlendi

    AK Partililer böyle eğlendi


    Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın davetlisi olarak Samsunum1 isimli gemi ile denize açılan AK Parti İlçe Teşkilatı ve yönetim kurulu üyeleri, deniz turuyla stres attı.

    Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı ve yönetim kurulu üyelerine deniz turu attırdı.

    Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın davetlisi olarak Samsunum1 isimli gemi ile denize açılan AK Parti İlçe Teşkilatı ve yönetim kurulu üyeleri , aileleri ile birlikte keyifli bir Pazar günü geçirdiler. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı gezide denizin keyfini çıkarak kahvaltı yaptılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, konukları ile tek tek ilgilenirken konukları da Yılmaz'a yoğun ilgi gösterdiler.

    Samsunum1 isimli gemiyi satın alırken amaçlarının denizi, taşımacılık ve turizm anlamında kullanmayı bir türlü gerçekleştiremeyen Samsun'da öncülük yaparak denizin daha fazla kullanılmasını sağlamak olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, "Gerekirse ikinci gemiyi de alarak Samsunluların hizmetine sunacağız" dedi.

    Geziye Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

    Gezi sonrasında organizasyonun gerçekleşmesinden dolayı mutluluğunu dile getiren Başkan İhsan Kurnaz, "Bugün hem denizle buluştuk, hem başkanımızla, Böylece bir taşla iki kuş vurduk. Ailelerimizle deniz keyfi yaşadık. Bize bu imkanı sağlayan Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı ve Yönetim Kurulu üyeleri adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    AK Partililer böyle eğlendi

    AK Partililer böyle eğlendi

    AK Partililer böyle eğlendi

    AK Partililer böyle eğlendi

    AK Partililer böyle eğlendi





    AK Partililer böyle eğlendi Yorumları