Necmettin Erbakan hastaneye kaldırıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:27)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:27)    Cevap: 0    Gösterim: 589  

    01-04-2011

    Necmettin Erbakan hastaneye kaldırıldı

    Necmettin Erbakan hastaneye kaldırıldı


    Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırıldı. Erbakan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamayı Basın danışmanı Mustafa Yılmaz yaptı. Ayrıntılar şöyle:

    Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, hastaneye kaldırıldı.
    Erbakan'ın, ayağında daha önce var olan bir rahatsızlık nedeniyle gece saatlerinde Güven Hastanesi'ne kaldırıldığı ve ciddi bir sağlık durumunun olmadığı belirtildi.

    Hastane yönetiminin, Erbakan'ı kontrol amaçlı hastanede tuttuğu ve başhekimliğin öğle saatlerinde açıklama yapmasının beklendiği ifade edildi.

    BASIN DANIŞMANI YILMAZ: ENDİŞE VERİCİ BİR SAĞLIK PROBLEMİ SÖZ KONUSU DEĞİL

    Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın Basın Danışmanı Mustafa Yılmaz, Erbakan'ın sol ayağında nükseden damar iltihabı enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırıldığını, endişe verici bir sağlık probleminin olmadığını bildirdi.

    Yılmaz, Erbakan'ın tedavi gördüğü Güven Hastanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Erbakan'ın enfeksiyonun kontrol edilmesi ve gerekli tetkiklerin yapılabilmesi için sabah saatlerinde hastaneye getirildiğini belirtti.

    Doktorların gerekli müdahaleyi yaptığını ve tedaviye bugün de devam edileceğini ifade eden Yılmaz, Erbakan'ın endişe verici bir sağlık probleminin olmadığını söyledi.

    Yılmaz, Erbakan'ın daha önce de aynı rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğünü ve bu rahatsızlığın doktorlar tarafından takip edildiğini de kaydetti.

    Necmettin Erbakan hastaneye kaldırıldı

    Necmettin Erbakan hastaneye kaldırıldı

    Necmettin Erbakan hastaneye kaldırıldı





    Necmettin Erbakan hastaneye kaldırıldı Yorumları