Ceyda Eren'den Yalçıntaş'a barış eli!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:26)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:26)    Cevap: 0    Gösterim: 808  

    01-04-2011

    Ceyda Eren'den Yalçıntaş'a barış eli!

    Ceyda Eren'den Yalçıntaş'a barış eli!


    CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş'a barış eli uzattı.

    Metin Can'ın haberi
    İTO Başkanı Yalçıntaş'a barış eli uzatan Ceyda Erem "Elini sıkar geçmiş olsun derim" dedi

    İTO'ya bağlı İDTM, Erem'in sahibi olduğu CNR Fuarcılık'ı Dünya Ticaret Merkezi'ndeki fuar alanından çıkarmak için dava açmış, bu süreçte dinlemeye takılan İTO Başkanı Yalçıntaş rüşvet iddiası ile tutuklanmış ardından ise serbest bırakılmıştı.

    Tahliye davalarını kazanan Erem, bir grup gazeteci ile bir araya gelerek Yalçıntaş'la ilgili açıklamalar yaptı. Erem, "Ben bugüne kadar Murat Yalçıntaş aleyhine hiçbir zaman kötü söz söylemedim.

    Geçtiğimiz günlerde Ekonomi Gazeteciler Derneği'nin yılbaşı partisine katıldık. Kendisi ile bir araya gelmek istedim, ama fırsat olmadı. Ben Murat Bey'le görüşürüm, elini sıkar geçmiş olsun derim. Herkes herkesle konuşur, küslük doğru değil" diye konuştu.

    İTO şirketlerimin menfaatini korumalı

    YALÇINTAŞ'A açılan kamu davası nedeniyle ifade verdiğini ancak şikayetçi olmadığını söyleyen Erem, "Benim de 20 şirketim var. Hepsi İTO üyesi. İTO benim şirketlerimin de menfaatini korumalı" dedi.




    Ceyda Eren'den Yalçıntaş'a barış eli! Yorumları