Kılıçdaroğlu'ndan kadınlara yeni yıl mektubu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:25)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:25)    Cevap: 0    Gösterim: 490  

    01-04-2011

    Kılıçdaroğlu'ndan kadınlara yeni yıl mektubu

    Kılıçdaroğlu'ndan kadınlara yeni yıl mektubu


    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni yıl mesajını içeren mektubu CHP Kadın Kolları tarafından 81 ilde tespit edilen kadınlara tek tek ulaştırıldı.

    Kılıçdaroğlu'nun mektubunu alan kadınlardan Adanalı Münire Toygun, hayatında ilk kez böyle bir mektup aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.
    CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yeni yıl dolayısıyla bir mektup yazarak bunun kadınlara ulaştırılmasını istedi. Kılıçdaroğlu'nun "Ailenin toplayanı ve bir arada tutanı" olduğu için aile reisleri yerine kadınlara verilmesini istediği İl ve Kadın Kolları tarafından 31 Aralık 2010 günü tüm il ve ilçelerde tespit edilen kadınlara verildi.

    Yeni yıl mesajının yanında genel seçimler için vaatlerin de dile getirildiği mektubun ulaştırıldığı kişilerden Adanalı 2 çocuk annesi Münire Toygun (31), aldığı mektubu kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Hayatında ilk kez böyle bir hediye aldığını anlatan Toygun, "Bu mektubu ömrüm boyunca saklayacağım. Telefonla arasaydı, sesini duysaydım daha iyi olurdu. Ama yine de çok mutluyum" dedi.

    Kılıçdaroğlu'nun mektubunda şu görüşlere yer verildi:

    "Yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla, 2011'in sana ve ailene iyilikler getirmesini diliyorum. Sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin.

    Bugün hepimiz daha bir duyguluyuz. Bu yıl, gerçekleşmesini istediğimiz umutlarımız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli. Değerli kardeşim, 2011 tüm isteklerinin gerçekleştiği bir yıl olsun. Dilerim 2011 Genel Seçimleri, hak ettiğin mutluluğa ulaşmanı kolaylaştıracak sonuçlar verir. İktidara geldiğimizde başlatacağımız 'Aile Sigortası' kapsamında, doğrudan sana yapılacak aylık ödemeyle umutlarının, hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağımızı umuyorum. 2011'de çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen, lütfen bana yaz ya da CHP Genel Merkezi'ne bir telefon edip bildir. Yanında olabilir, o güzel anlarını kardeşçe paylaşabilirsem, ne mutlu bana. Seni ve aileni kucaklar, hepinize güzel bir yıl dilerim. Kardeşçe sevgi ve saygılar."




    Kılıçdaroğlu'ndan kadınlara yeni yıl mektubu Yorumları