Kılıçdaroğlu adına skandal mektuba sert tepki   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:26)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:26)    Cevap: 0    Gösterim: 489  

    01-04-2011

    Kılıçdaroğlu adına skandal mektuba sert tepki

    Kılıçdaroğlu adına skandal mektuba sert tepki


    AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Malatya'da 2 çocuğunu trafik kazasında kaybeden anneye gönderdiği ''yeni yıl'' mesajı ile ilgili olarak açıklama yaptı.

    AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Malatya'da 2 çocuğunu trafik kazasında kaybeden anneye gönderdiği ''yeni yıl'' mesajı ile ilgili olarak, ''Seçim döneminde partiler yaptıkları çalışmalarla gafa meydan vermemeli'' dedi.
    Şahin, AK Parti Malatya İl Başkanlığında düzenlenen halk gününde yaptığı açıklamada, partilerin seçim döneminde yaptıkları bazı çalışmaların olduğunu belirterek, herhangi bir gafa meydan vermemek için yapılan bir ziyaret öncesi altyapının oluşturulması gerektiğini söyledi.

    Mustafa Şahin, şunları kaydetti:

    ''Seçim döneminde partiler yaptıkları çalışmalarla gafa meydan vermemeli. Teşkilatların seçim döneminde elbette yapmış oldukları çalışmalar vardır. Ancak, bazı ziyaretler yapılırken gafa meydan vermemek adına altyapı oluşturulması daha hayırlı olur. Bazı şeylerin de istismar edilmemesi gerekir. Bu durum, acılı bir anneye ziyaret sırasında farkında olmadan yapılmış bir gaf olsa gerek. Mektubun içeriği hiç düşünülmemiş. Bu gibi şeyler siyasette olur ama, bizim kanaatimiz ve düşüncemiz bu gibi şeylere meydan verilmemeli.''




    Kılıçdaroğlu adına skandal mektuba sert tepki Yorumları