Binbaşının oğlunun şüpheli ölümü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:24)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:24)    Cevap: 0    Gösterim: 601  

    01-04-2011

    Binbaşının oğlunun şüpheli ölümü

    Binbaşının oğlunun şüpheli ölümü


    Zeytinburnu Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Ali Koluaçık'ın 18 yaşındaki oğlu Burçak Koluaçık, yatağında ölü bulundu. Gencin kedin ölüm neden Adli Tıp'ta yapılan işlemler sonrası açıklanacak.

    Alınan bilgiye göre, Binbaşı Ali Koluaçık ve ailesinin ikamet ettiği Beştelsiz Mahallesi Askerlik Şubesi Lojmanlarındaki dairesinde, Florya Zülfikar Can Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Burçak Koluaçık (18) hareketsiz halde bulundu.
    Yapılan incelemede öldüğü belirlenen Burçak Koluaçık, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alındı ve Kazlıçeşme'deki Erikli Baba Kültür Derneği ve Cem Evi'ne getirildi. Cenaze, burada ikindi vakti kılınan namazın ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedildi.

    Cenaze törenine, Burçak Koluaçık'ın babası Binbaşı Ali Koluaçık, annesi Nurgül, ağabeyi Burak Koluaçık ile yakınları ve sınıf arkadaşları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ile vatandaşlar katıldı.

    -''GİZLİ KALP'' ŞÜPHESİ-

    Burçak Koluaçık'ın ağabeyi Burak Koluaçık, kardeşinin dün akşam ders çalıştıktan sonra uyuduğunu ve sabah annesi tarafından dershaneye gitmesi için uyandırılmaya çalışıldığını anlattı.

    Burak Koluaçık, kardeşi uyanmayınca uyuması için annesinin 30 dakika kadar daha bekleyip sonrasında bir daha uyandırmaya çalıştığını belirterek, ''Kardeşimin vücuduna dokunmasıyla bağırması bir oldu. Hastaneye kaldırdık fakat iş işten geçmişti. Herhangi bir bağımlılığı ve rahatsızlığı yoktu. Kardeşim arada bir kalbim ağrıyor derdi. Ailemizde gizli kalp var. Dedem de gizli kalp rahatsızlığından vefat etmişti'' diye konuştu.

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum da, aşure dağıtımı için geldiği cem evinde cenaze törenini görünce çok üzüldüğünü ifade etti.




    Binbaşının oğlunun şüpheli ölümü Yorumları