Beşiktaş'ta hız dehşeti:1 ölü 3 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:24)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:24)    Cevap: 0    Gösterim: 503  

    01-04-2011

    Beşiktaş'ta hız dehşeti:1 ölü 3 yaralı

    Beşiktaş'ta hız dehşeti:1 ölü 3 yaralı


    Beşiktaş'ta aşırı hızlı olduğu öne sürülen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüjde bulunan direğe çarptı daha sonra ters yöne girip takla attı.

    Olay, Büyükdere Caddesi Harp Akademisi Komutanlığı önünde meydana geldi. İddiaya göre Cengiz Durgut'un (46) kullandığı 34 DF 9629 plakalı otomobil, Beşiktaş istikametine seyir halindeyken sürücünün aşırı hız yapması sonucu kontrolden çıkarak orta refüjde bulunan direğe çarptı. Daha sonra karşı istikamete geçen otomobil takla atarak Harp Akademileri Komutanlığı'nın duvarına çarptıktan sonra ancak durabildi. Kaza sırasında otomobilin arka koltuğunda oturan Hüseyin Durgut (52) olay yerinde can verdi. Kazada ağır yaralanan Abdullah Tek (51) aracın ön tarafında oturuyordu. Kaza sonucu araç içinde sıkışan Tek, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle araç içinden çıkarılarak ambulansa konuldu. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Tek'in ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kaza sonrası sürücü Cengiz Durgut ve aracın arka koltuğunda oturan Ali Bayat da vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı şahıslar olay yerine gelen ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
    Olay yeri inceleme ekipleri kaza yapan aracın çevresine güvenlik şeridi çekerek bir süre incelemelerde bulundu. Kazazedelerin yakınları sinir krizi geçirdi. Ölen şahsın kardeşi olduğu öğrenilen bir kişi, kaza yapan aracın yanında göz yaşlarına hakim olamadı. Ölen şahsın annesini ise yakınları teselli etmeye çalıştı.




    Beşiktaş'ta hız dehşeti:1 ölü 3 yaralı Yorumları