Sobadan zehirlenen 4 kişiyi komşuları kurtardı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:26)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:26)    Cevap: 0    Gösterim: 447  

    01-04-2011

    Sobadan zehirlenen 4 kişiyi komşuları kurtardı

    Sobadan zehirlenen 4 kişiyi komşuları kurtardı


    Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından dolayı aynı aileden 4 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

    Özhan Haluk Satır / Turgutlu

    Manisa"nın Turgutlu ilçesine bağlı, Urganlı beldesinde Gürsel mahallesinde ikamet eden Nuriye Ayrancı'nın evinden çıkmamasından şüphelenen komşuları eve girdiklerinde Nuriye Ayrancı ile gelini Kezban Ayrancı , torunları Yıldız Ayrancı ile 2 aylık bebek Ayrancı'yı baygın halde buldu. Komşuların haber vermesi üzerine eve gelen 112 ekipleri, 4 kişiyi Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırdı.
    Turgutlu'daki ilk müdahalelerinin ardından Yıldız Ayrancı, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Nuriye Ayrancı, Kezban Ayrancı ve 2 aylık bebek Ayrancı ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

    Kezban Ayrancı ve çocuklarının Turgutlu ilçesinde ikamet ettiği, hasta olan kayınvalidesini ziyaret etmek için dün yanına geldikleri öğrenildi. Nuriye Ayrancı'nın oğlu Abdullah Ayrancı'nın ise kendi evinde kaldığı kaydedildi.

    Haber 7




    Sobadan zehirlenen 4 kişiyi komşuları kurtardı Yorumları