Antalya'da kayıp kızın cesedi bulundu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:25)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:25)    Cevap: 0    Gösterim: 603  

    01-04-2011

    Antalya'da kayıp kızın cesedi bulundu

    Antalya'da kayıp kızın cesedi bulundu


    Antalya'nın Serik ilçesinde 26 Aralıktan bu yana haber alınamayan 18 yaşındaki genç kız, ölü bulundu. Ceset Adli Tıp morguna getirildiğinde genç kızın anne ve babasının akrabaları arasında kavga çıktı.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Belek beldesindeki Acısu Deresi yakınlarında dolaşan bir kişi, derede bir ceset görerek, jandarmaya haber verdi. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, cesedin 26 Aralıktan bu yana kayıp olduğu belirtilen 18 yaşındaki Şüheda Bilgiç'e ait olduğu tespit edildi. Genç kızın ölüm sebebinin otopsinin ardından belirleneceği kaydedildi.
    Portakal bahçelerinde günübirlik çalışan Şüheda Bilgiç'in, 26 Aralıkta çalışmak için Serik'teki bir bahçeye geldiği, burada arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra çiftlikten ayrılan genç kızdan bir daha haber alınamadığı ifade edildi.

    ADLİ TIP MORGU ÖNÜNDE ÇIKAN TARTIŞMADA, ÖLEN GENÇ KIZIN AMCASI BIÇAKLA YARALANDI

    Antalya'nın Serik ilçesinde, portakal bahçesinde çalışırken 9 gün önce kaybolup bugün cesedi bulunan Şüheda Bilgiç, Adli Tıp Morgu'nda yapılan otopsinin ardından Uncalı Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

    Serik'in Belek beldesindeki, Acısu Deresi yakınlarında bulunan 18 yaşındaki Şüheda Bilgiç'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na getirildi. Bu sırada genç kızın anne ve babasının akrabaları arasında kavga çıktı.

    Kavgada genç kızın amcası Fethullah Bilgiç (31), bıçakla sırtından yaralandı. Bilgiç'i arbede sırasında kimin bıçakladığı belirlenemezken olayla ilgili anne tarafından 6 kişi ifadesi alınmak üzere Fatih Polis Merkezi'ne götürüldü.

    Polis ekipleri, ölen genç kızın annesinin akrabalarını Adli Tıp önünden uzaklaştırdı. Polis, yaralının getirildiği hastanenin acil servisi önünde de güvenlik önlemi aldı. Otopsinin ardından Şüheda Bilgiç'in cenazesi Uncalı Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

    Şüheda Bilgiç'in boğulma sonucu öldüğünü tahmin ettiklerini belirten amca Beytullah Bilgiç ise, ''İntihar ettiğini düşünmüyoruz. Çünkü intihar etmek için bir sebebi yoktu. Şüheda, yüzmeyi bilmiyordu. İlk günden bu yana kanala düşüp boğulduğunu tahmin etmiştik'' dedi.




    Antalya'da kayıp kızın cesedi bulundu Yorumları