Maslak'ta otomobil takla attı: 1 ölü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:25)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:25)    Cevap: 0    Gösterim: 540  

    01-04-2011

    Maslak'ta otomobil takla attı: 1 ölü

    Maslak'ta otomobil takla attı: 1 ölü


    Maslak'ta Cengiz Durgut yönetimindeki otomobil kontrolünü kaybederek aydınlatma direğine, daha sonra da trafik işaret levhasına çarptıktan sonra takla attı. Araçta bulunan 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.


    Maslak'ta meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
    Edinilen bilgiye göre, Büyükdere caddesinde gece saat 22.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, 34 DF 9629 plakalı aracı kullanan Cengiz Durgut, aracın kontolünü kayderecek önce aydınlatma direğine, daha sonra da trafik işaret levhasına çarptı. Aracı durduramayan Durgut, takla atarak karşı şerite geçti.

    Araç Harp Akademileri Komutanlığı'nın duvarına çarparak durabildi. Olayı gören vatandaşlar ambulansa ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri araç içinde sıkışan 3 kişiden 2'sine müdahale etti. Sıkıştıkları yerden çıkarılan Abdullah Tek ve Ali Bayat ambulans ile Şişli Etfal ve Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı. Araç sürücüsü Cengiz Durgut kazayı sıyrıklarla atlattı.

    Araç içinde sıkışan Hüseyin Durgut ise sıkıştığı yerde hayatını kaybetti. Savcı gerekli incelemeleri yaptıktan sonra Hüseyin Durgut'un da cansız bedeni araç içerisinden çıkarıldı.

    Kazayı haber alan Durgut'un yakınları olay yerine geldiklerinde acı manzarayla karşılaştı. Ölü ve yaralı yakınları sinir krizi geçirirken, kazayı gören vatandaşlar, aracın Maslak istikametinden geldiğini ve kontrolü kaybederek takla attığını söyledi.






    Maslak'ta otomobil takla attı: 1 ölü Yorumları