Önce hatıra fotoğrafı, sonra kaza / VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:21)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:21)    Cevap: 0    Gösterim: 679  

    01-04-2011

    Önce hatıra fotoğrafı, sonra kaza / VİDEO

    Önce hatıra fotoğrafı, sonra kaza / VİDEO


    Antalya'da yaklaşık 20 kişilik motosikletli grup, durdukları kırmızı ışıkta önce hatıra fotoğrafı çektirdi, sonra kaza yaptı. Kaza anı ise MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.



    Edinilen bilgiye göre, kaza, Akdeniz Bulvarı'nda meydana geldi. Bulvar üzerinde motosikletle yarış yapan yaklaşık 20 kişilik grup, önce durdukları kırmızı ışıkta hatıra fotoğrafı çektirdi.
    Ardından Akdeniz Bulvarı üzerinde yarışmaya devam ettiği sırada Serhat Yanık'ın kullandığı 07 CBG 97 plakalı motosiklet ile Ferdi Ünal yönetimindeki plakasız motosiklet, Lal Sitesi önünde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosikletin üzerinde bulunanlar taklalar atarak ağır yaralandı.

    Kazada, motosikletten düşerek sürüklenen sürücü Serhat Yanık ile Ferdi Ünal ağır, başka bir motosiklette yolcu olarak bulunan Onur Atik ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ile Antalya Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Kaza anı MOBESE kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kaza yapan grubun önce kırmızı ışıkta hatıra fotoğrafı çektirdiği, daha sonra bulvar üzerinde seyrederken aşırı hızdan kaza yaptıkları görülüyor. Orta refüje çarparak takla atan motosikletlilere yine arkadaşları yardıma koştu. Ancak olay yerine polis ekiplerinin gelmesi üzerine motosikletli grup kaçtı.




    Önce hatıra fotoğrafı, sonra kaza / VİDEO Yorumları