Eskişehir'deki cinayetle ilgili 2 kişi yakalandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:25)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:25)    Cevap: 0    Gösterim: 550  

    01-04-2011

    Eskişehir'deki cinayetle ilgili 2 kişi yakalandı

    Eskişehir'deki cinayetle ilgili 2 kişi yakalandı


    Eskişehir'de, yılbaşı gecesi 2 kişinin öldürülmesi ve 1 kişinin ağır yaralanması olayına karıştıkları iddia edilen 3 şüpheliden 2'si yakalandı.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Cemil Çalıkuşu ve Mahmut Niyazi Günaydın'ın öldürülmesi, Cem Çalıkuşu'nun ise yaralanması olayıyla ilgili soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki kamu kurum ve kuruluşları, bankalar ve iş yerlerinin güvenlik kameraları kayıtlarından yola çıkarak şüphelilerin 3 kişi olduğunu belirledi.
    Emniyet güçleri, kentte 2 eve eş zamanlı düzenledikleri operasyonlarda, şüphelilerden 2'sini yakaladı, diğer şüphelinin de yakalanması için çalışma başlattı.

    Söz konusu 2 kişinin gözaltına tutulduğunu belirten emniyet güçleri, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

    Öte yandan, emniyet güçleri, yılbaşı gecesi kentte 7 bıçakla yaralama olayının meydana geldiğini, bu olaylarda 2 kişinin öldüğünü, 5 kişinin yaralandığını, aynı gece polise ulaşan bıçakla yaralama ihbarlarının çoğunun ise asılsız çıktığını kaydettiler.




    Eskişehir'deki cinayetle ilgili 2 kişi yakalandı Yorumları