BBP'li başkan AKP'ye haberine yumurtalı protesto   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:24)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:24)    Cevap: 0    Gösterim: 466  

    01-04-2011

    BBP'li başkan AKP'ye haberine yumurtalı protesto

    BBP'li başkan AKP'ye haberine yumurtalı protesto


    Sivas Postası Gazetesi'nin bulunduğu binanın önünde toplanan bir grup, gazetede bugün BBP'li Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp hakkında, ''AKP trenine bir yolcu daha mı?'' başlığıyla yer alan haberi protesto için yumurtayla binaya saldırdı.

    Sivas'ta yayımlanan bir gazete, bir grubun ''yumurtalı'' protestosuna uğradı.
    Sivas Postası Gazetesi'nin bulunduğu binanın önünde toplanan bir grup, gazetede bugün BBP'li Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp hakkında, ''AKP trenine bir yolcu daha mı?'' başlığıyla yer alan habere tepki gösterdi. Ellerinde, gazeteye tepki içerikli dövizler taşıyan grup, bir süre gazete binası önünde slogan attı.

    Daha sonra gruptaki bazı kişiler yanlarında getirdikleri yumurta ve domatesleri binaya fırlattı. Bir kişi de haberin yayımlandığı gazete nüshasını yaktı.

    Polisin güvenlik önlemleri altında gerçekleşen protesto gösterisinin ardından grup olaysız bir şekilde gazete binasının önünden ayrıldı.




    BBP'li başkan AKP'ye haberine yumurtalı protesto Yorumları