Avcılar Belediye Başkanı'ndan saldırı açıklaması   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:23)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:23)    Cevap: 0    Gösterim: 501  

    01-04-2011

    Avcılar Belediye Başkanı'ndan saldırı açıklaması

    Avcılar Belediye Başkanı'ndan saldırı açıklaması


    Avcılar Firuzköy'deki evine önceki gece silahlı saldırı düzenlenen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bügüne kadar herhangi bir tehditle karşılaşmadığını söyledi.

    Değirmenci, yaptığı yazılı açıklamada, ''Barışın ve huzurun hüküm sürmesini, silahların yerini çiçeklerin almasını arzuladığımız günümüz Türkiye'sinde, ne yazık ki istenmeyen olaylar da yaşanıyor. Tıpkı hedefi olduğum silahlı saldırı gibi'' ifadelerini kullandı.
    Açıklamada, cumartesi gecesi saat 23.30 sıralarında, Firuzköy semtindeki evine kurşun yağdırıldığını, odasında gazete okuduğu sırada 4 el silah sesi duyduğunu belirten Değirmenci'nin, şu ifadelerine yer verildi:

    ''Eşim korkuyla yere yatınca, ben de onu korumak amacıyla üzerine kapaklandım. Gecenin karanlığında meçhul kişi tarafından evime sıkılan kurşunlardan birinin oturduğumuz odanın camına isabet ettiğini gördüm. O sırada pencere önünde bulunmuyor olmamız, ilk kurşunda kendimizi yere atmış bulunmamız, belki de saldırıdan yara almadan kurtulmamızı sağladı.

    Olaydan sonra, Emniyet Müdürlüğünde verdiğim ifadede de belirttiğim gibi, şüphelendiğim herhangi biri ya da birileri yoktur. Bugüne kadar da kimseden herhangi bir tehdit almış değilim. Her zaman yalnız ve korumasız dolaşırım, benim kimseyle düşmanlığım yoktur. Ancak, Belediye Başkanlığı görevimden dolayı gerçekleştirdiğim icraatlardan, uygulamalardan rahatsızlık duyan birtakım kişilerin var olması da kuvvetle muhtemeldir. O nedenle, evime, şahsıma hatta aileme yönelik bu silahlı saldırının fail veya faillerinin, bu kişilerden biri ya da birileri olabileceğini tahmin ediyorum.''

    Değirmenci'nin, mağdur ve şikayetçi olduğu olayın seyri ve nedeni hakkında bilgi vermenin emniyetin işi olduğu vurgulanan açıklamada, başkanın, ''Soruşturma, polis tarafından sürdürülmektedir. Sizler gibi ben de, şahsımı hedef alan saldırının üzerindeki sis perdesinin aralanmasını bekliyorum. Ve inanıyorum ki, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri en kısa sürede bu olayı aydınlatacak, fail ya da failleri yakalayarak adalete teslim edecektir'' ifadesine de yer verildi.




    Avcılar Belediye Başkanı'ndan saldırı açıklaması Yorumları