Saadet Partisi'nden güvercinli protesto   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:22)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:22)    Cevap: 0    Gösterim: 558  

    01-04-2011

    Saadet Partisi'nden güvercinli protesto

    Saadet Partisi'nden güvercinli protesto


    Saadet Partisi (SP) Esenler Gençlik Kolları, hükümetin ekonomi alanında yaptığı icraatları güvercinli eylemle protesto etti.

    Üzerinde AKP yazılı içi samanla doldurulmuş oyuncak kuş tutan partililer, "Tek çare Milli Görüş", "İçi saman dolu kuş istemiyoruz" yazılı pankart taşıdı. SP Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın, "İçi saman dolu kuş başka, canlı kuş başka" şeklindeki AK Parti eleştirisinden hareketle böyle bir eylem yaptıklarını söyleyen partililer açıklamanın ardından beraberlerinde getirdikleri güvercinleri havaya bıraktılar.
    SP Esenler Gençlik Kolları Başkanı Hasan Asker, açıklamasında "AKP hükümeti ne yazık ki 8 yıllık süreç içerisinde beklentilerin tam aksine bir tablo çizmiştir. Zengin daha zengin, fakir daha fakir olmuştur. Orta direk tabiri artık kalmamıştır." dedi.

    AK Parti ve Milli Görüş arasındaki farkı göstermek için kuş temsillerini kullandıklarını söyleyen Asker, "İçi saman dolu kuş AKP'yi gerçek kuş ise Milli Görüş'ü temsil etmektedir" şeklinde konuştu.

    Açıklamanın ardından partililer olaysız bir şekilde dağıldı.




    Saadet Partisi'nden güvercinli protesto Yorumları