Başarılı öğrenciye forma verecekler!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (11:20)   Son Mesaj: 01-04-2011 (11:20)    Cevap: 0    Gösterim: 529  

    01-04-2011

    Başarılı öğrenciye forma verecekler!

    Başarılı öğrenciye forma verecekler!


    Burdur Yeşilova Merkez İlköğretim Okulu’nda, başarılarını ödüllendirmeyi amaçlayan “Bugün Dünden İyi misin” adlı proje hayata geçirildi.

    Burdur Yeşilova Merkez İlköğretim Okulu"nda uygulanan öğrencilerin ders motivasyonunu arttırmak, sınav kaygısını azaltmak ve başarılarını ödüllendirmeyi amaçlayan "Bugün Dünden İyi misin?" adlı proje hayata geçirildi. Proje çerçevesinde, okulda SBS'ye yönelik yapılan deneme sınavlarında 20 puan artış kaydeden öğrencilere, taraftarı oldukları futbol takımının forması ödül olarak veriliyor.
    Burdur Yeşilova Merkez İlköğretim Okulu"nda uygulanan "Bugün Dünden İyi misin?" adlı projeyle öğrencilerin ders motivasyonunu arttırmak, sınav kaygısını azaltmak ve başarılarını ödüllendirmeyi amaçlanıyor. Yeşilova Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Engin Tenşi tarafından hayata geçirilen proje çerçevesinde okulda yapılan deneme sınavlarında SBS puan türünde, 20 puan artış kaydeden öğrencilere, taraftarı oldukları futbol takımının forması ödül olarak veriliyor.

    -"ARTIR PUANI, KAP FORMAYI"-

    "Artır puanı, kap formayı" sloganıyla yola çıkılan projenin 1. ödül töreni önceki gün çok gerçekleştirildi. Okul Müdürü Engin Tenşi, velilerin de katıldığı ödül töreninde "Yaptığımız projelerle öğrencilerimizin her alanda kendilerini gerçekleştirmelerini sağlamak istiyoruz. Bu yıl Türkiye"de okulumuzun adı daha çok konuşulur ve bilinir olacak" diye konuştu.

    Öğrencilere ödülleri, Yeşilova Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Selim Altunç, Yeşilova Belediye Bşk. Yrd. Nevzat Yılmaz, İlçe Askerlik Şubesi Başkanı Hakan Çıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelikoğlu, İl Encümenleri Ali Selek ve Feti Çelik, İlçe Parti Başkanları, Okul Aile Birliği Başkanı ve Eski Okul Müdürleri tarafından verildi.

    Müdür Tenşi, önümüzdeki günlerde farklı projelerin de hayata geçirileceğini ifade ederek bu etkinliklerde okula ilk kez gelen velilerin olduğunu kaydetti. Tenşi, "Eğitim öğretim öğretmen öğrenci ve velilerin birbirleriyle bir bütün olarak çalışmasından geçer o nedenle bu etkinlikler yoluyla okulumuza gelecek veli sayısını artırmayı hedefliyoruz" dedi.




    Başarılı öğrenciye forma verecekler! Yorumları