'Polisimizin mesai saaatleri yoğunlaştırdık'   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-30-2010 (16:57)   Son Mesaj: 12-30-2010 (16:57)    Cevap: 0    Gösterim: 514  

    12-30-2010

    'Polisimizin mesai saaatleri yoğunlaştırdık'

    'Polisimizin mesai saaatleri yoğunlaştırdık'


    İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, kentteki yılbaşı kutlamaları nedeniyle polisin mesai saatlerini biraz yoğunlaştırdıklarını söyledi.

    Vali Mutlu, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'i hastanede ziyaret ettikten sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yılbaşı kutlamaları için gerekli önlemlerin alındığını belirtti.
    Geçen yılbaşında küçük bir olayın dahi yaşanmadığını belirten Mutlu, şunları kaydetti:

    ''Yılbaşı nedeniyle polisimizin mesai saatlerini biraz yoğunlaştırdık. Herkes yeni yılda eğlenirken, İstanbulumuzun huzuru için polisimiz görevinin başında olacak. Arzu ediyoruz ki en ufak bir olumsuzluk yaşanmasın ama tüm tedbirlere rağmen sıkıntılar yaşanabilir. Müdahale noktasında, her noktada emniyet teşkilatımız olacak. İstanbullular, inşallah yeni yıla sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ortamda girecek.''

    Bir basın mensubunun ''geçtiğimiz günlerdeki öğrenci olaylarına ilişkin emniyet mensuplarına yönelik bir soruşturma açıldı mı?'' sorusuna Vali Mutlu, ''Evet, bugünlerde tamamlanmak üzere. Daha sonra buna ilişkin açıklamaları yapacağız'' cevabını verdi.




    'Polisimizin mesai saaatleri yoğunlaştırdık' Yorumları