Akyazı'da 4 kişiyi katleden 'amca' çıktı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-30-2010 (15:04)   Son Mesaj: 12-30-2010 (15:04)    Cevap: 0    Gösterim: 436  

    12-30-2010

    Akyazı'da 4 kişiyi katleden 'amca' çıktı

    Akyazı'da 4 kişiyi katleden 'amca' çıktı


    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde öz kardeşi, yengesi ve 2 yeğenini silahla öldürdüğü iddiasıyla aranan Y.Y., Hollanda'ya kaçmak isterken Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bilet kontrolü işleminin ardından kıskıvrak yakalandı.

    Sakarya'ya bağlı Akyazı'da oturan Erol Yıldız (47), eşi Hanife Yıldız (42) ile kızları Özlem Yıldız (18) ve Elif Yıldız (11) evlerinde silahla öldürülmüş olarak bulunmuş, soruşturma başlatan polis, zanlı olarak Erol Yıldız'ın ağabeyi Y.Y.'nin peşine düşmüştü.
    Zanlının yurt dışına çıkış planı yapma ihtimali üzerine havalimanlarında da önlemler arttırıldı. Hollanda'ya gitmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Y.Y., check in işleminin ardından kıskıvrak yakalandı.

    Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan zanlı, sağlık kontrolü için Pendik Devlet Hastanesi'ne getirildi. Zanlı daha sonra, Sakarya'dan gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplere teslim edilecek.




    Akyazı'da 4 kişiyi katleden 'amca' çıktı Yorumları