Mutlu'dan tacizcilere göz açtırmayacağız mesajı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-30-2010 (14:57)   Son Mesaj: 12-30-2010 (14:57)    Cevap: 0    Gösterim: 404  

    12-30-2010

    Mutlu'dan tacizcilere göz açtırmayacağız mesajı

    Mutlu'dan tacizcilere göz açtırmayacağız mesajı


    İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yılbaşı gecesi İstanbul'da herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için bütün tedbirleri aldıklarını söyledi.

    Memorial Hastanesi'nde yatan Türk futbolunun efsane futbolcularından Lefter Küçükandonyadis'i ziyaret eden Vali Mutlu, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

    Yeni yılın İstanbul'da sorunsuz geçmesi için tüm tedbirlerin alındığını vurgulayan Mutlu, "Taciz olaylarını geçen yıldan hatırlıyorum. Bu yıl en ufak bir olumsuzluk yaşanmadan Taksim'de ve İstanbul'da iyi bir yılbaşının geçirilmesi için güvenlik güçlerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürecek. Polislerimizin mesailerini yoğunlaştırdık. Herkes eğlenirken polis görevinin başında olacaktır. Biz aldığımız tüm tedbirlere rağmen sıkıntılar yaşanabilir. Böyle bir durum olursa her noktada emniyet teşkilatımız olacaktır. Bütün kurumlarımız İstanbulluların sağlıklı bir yılbaşı geçirmesi için seferber olacaktır." dedi.




    Mutlu'dan tacizcilere göz açtırmayacağız mesajı Yorumları