İdrarını yaptığı için öldürdü iddiası   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-30-2010 (12:08)   Son Mesaj: 12-30-2010 (12:08)    Cevap: 0    Gösterim: 533  

    12-30-2010

    İdrarını yaptığı için öldürdü iddiası

    İdrarını yaptığı için öldürdü iddiası


    Konya'da ölümü şüpheli bulunduktan sonra otopsisinde darp edilerek hayatını kaybettiği ortaya çıkan kişinin, iki hafta önce sokaklarda yaşadığı için evine aldığı zanlı tarafından, yatağına idrarını yaptığı gerekçesiyle öldürüldüğü iddia edildi.

    Edinilen bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi'ndeki kaldığı evde iki gün önce ölü bulunan Adıgüzel Gürgen'in (60) yapılan ilk incelemelerde ölümü şüpheli bulundu.
    Kesin ölüm nedeninin ortaya çıkarılması için yapılan otopside, Gürgen'in kaburgalarında kırıklar olduğu, başına ve vücuduna aldığı darbeler nedeniyle öldüğü belirlendi.

    Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Gürgen'in katilini yakalamak için soruşturma başlattı.

    Yıllar önce eşinden ayrılan ve çok fazla arkadaşı olmayan Gürgen'in prostat hastalığı nedeniyle idrarını tutamadığı için de genelde dışarıya çıkmadığını öğrenen dedektifler, yaşlı adamın sokakta yaşaması nedeniyle durumuna üzüldüğü Ramazan A'yı (54) evine aldığını belirledi.

    Yaşlı adamın cenaze törenine gelmeyen, olay günü 155'e 'arkadaşım öldü' ihbarında bulunan kişinin de Ramazan A, olduğu ortaya çıkarıldı.

    Tüm şüpheleri üzerinde toplayan Ramazan A, Yavuz Selim Caddesi'nde bir kamyonetin kasasında yatarken yakalandı.

    -HER YERE İDRARINI YAPTIĞI İÇİN BAŞINI DUVARA VURARAK ÖLDÜRMÜŞ-

    Gözaltına alındıktan sonra polisteki ifadesinde suçunu itiraf eden Ramazan A'nın, 15 gün önce yanında kalmaya başladığı Adıgüzel Gürgen'in prostat hastası olduğunu, bu nedenle de evin her tarafına idrarını yaptığını söyledi.

    Birkaç defa uyarılarda bulunduğu Gürgen'in, kendi yatağına da idrarını yapınca çok sinirlendiğini anlatan Ramazan A'nın, ''Onu dövdüm. Odalarımızı ayırdık. Ertesi gün yine yatağıma idrarını yapınca çok sinirlendim. Başını duvara vurarak tekrar dövdüm. Bir gün sonra yatağında hareketsiz yatınca polisi arayıp 'arkadaşım öldü' ihbarında bulundum'' dediği öğrenildi.

    -''SANA NE, NİYE ÖLDÜRDÜYSEM''-

    Poliste birçok suçtan kaydı bulunan Ramazan A'nın 1991 yılında da Ali Yakut'u bıçaklayarak öldürdüğü için 15 yıl hapis cezasına çarptırıldığı bildirildi.

    Polisteki işlemlerinin ardından Konya Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, gazetecilerin ''hakkınızdaki iddialara bir şeyler söylemek ister misiniz?'' sorusuna, ''Pişmanım. Üstelik sana ne, niye öldürdüysem'' diyerek cevap verdi.

    Zanlı, adliyeye sevk edildi.




    İdrarını yaptığı için öldürdü iddiası Yorumları