Gaspçı, genç boksörün eline düştü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-30-2010 (08:07)   Son Mesaj: 12-30-2010 (08:07)    Cevap: 0    Gösterim: 584  

    12-30-2010

    Gaspçı, genç boksörün eline düştü

    Gaspçı, genç boksörün eline düştü


    Beyoğlu'nda bir şahsı gasp eden hırsız kaçarken önünden geçtiği king boksçunun eline düştü. Kaçmaya kalkınca mahalleli üzerine çullandı. Polise ise ağzı burnu kan içinde kalan gaspçıyı kıskıvrak yakalamak kaldı.



    Beyoğlu'nda sokak aralarında bir şahsı gasp eden hırsızlardan biri mahallelinin dikkati sayesinde kıskıvrak yakalandı. Gaspçıyı yere yatıran genç bir boksör, çevredeki vatandaşların da yardımıyla gaspçıyı polise teslim etti.

    Olay, Piyalepaşa Mahallesi Yürüyen Sokak'ta gerçekleşti. Sokakta ilerleyen bir vatandaş, kimlikleri henüz öğrenilemeyen iki şahıs tarafından gasp edildi. Sokak aralarına kaçarak izini kaybettirmeye çalışan şahıslardan biri mahallelinin dikkati sayesinde daha fazla uzağa gidemeden yakalandı. Şüpheli bir şahsın kaçtığını fark eden king boksçu bir genç, şahsı sokak içinde yere yatırarak çevredekilerden yardım istedi. Şahısla boğuşmaya başlayan genç, vatandaşların da yardımıyla gaspçıyı etkisiz hale getirdi. Genç boksör ile boğuşan şüphelinin yüzü kan içinde kaldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yüzünden yaralanan gaspçıyı mahallelinin elinden alarak sorgulamak üzere polis merkezine götürdü.
    "BANA BIÇAK ÇEKİNCE ONU YERE YATIRDIM"

    Gaspçıyı yakalayan genç boksör Ferhat Erdem, olay anını şöyle anlattı: "Eve gidiyordum. O sırada bağrışmaları duydum. Mahalleli adamı yere yatırmış burnu kırılmıştı. Adam daha sonra mahallelinin elinden kurtulmuş sokak içinde kaçmaya çalışıyordu. Şahıslardan iki tanesi kaçmıştı. Diğerini ben fark ettim. Tam bu noktada bana bıçak çekti. Ben de adamın kafasına demir vurarak etkisiz hale getirdim. Yere yatırdım hala boğuşmaya çalışıyordu. O sırada mahallelinin yardımıyla üstüne çıkarak yere yatırdık ve polisin gelmesini bekledik. Polis ekipleri şahsı aldı ve karakola götürdü." Ferhat Erdem'e yardım eden diğer vatandaş ise sesler üzerine dışarı çıktığını ve gaspçıyı birlikte etkisiz hale getirdiklerini anlattı.




    Gaspçı, genç boksörün eline düştü Yorumları