Tehditle sevgiliyi ikna çabası ters tepti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-29-2010 (23:04)   Son Mesaj: 12-29-2010 (23:04)    Cevap: 0    Gösterim: 513  

    12-29-2010

    Tehditle sevgiliyi ikna çabası ters tepti

    Tehditle sevgiliyi ikna çabası ters tepti


    Bahçelievler'de yaşayan bir hemşire, çıplak görüntüleriyle kendisine şantaj yaptığını ileri sürdüğü mühendis sevgilisinden şikayetçi oldu.

    Alınan bilgiye göre, Yayla Mahallesinde oturan Hemşire G.K., internetten tanıştığı mühendis sevgilisi V.N.'nin, kameraya kaydettiği çıplak görüntüleri ile kendisini şantaj yaptığını iddia etti. Sevgilisi ile ayrıldıktan sonra söz konusu görüntülerin başta ailesi ve çalışma arkadaşlarına göndermekle tehdit edildiğini belirten G.K., Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına başvurdu.
    İhbarın ardından V.N. gözaltına alınarak Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Burada görüntülerin kayıtlı olduğu tahmin edilen bilgisayar ile cep telefonlarına el konulan V.N'nin polise verdiği ifadesinde, ''Ben şantaj yapmadım. Bana tekrar dönsün diye onu korkuttum'' dediği öğrenildi. Sevgilisinin ifadesi üzerine G.K., bir süre sonra şikayetini geri aldı. Bunun üzerine serbest bırakılan V.N.'nin, yeniden G.K ile birlikte olmak için mesajlar attığı ileri sürüldü.

    Bunun üzerine genç hemşire, yeniden Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na giderek bir kez daha şikayetçi oldu. Ardından savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alınan V.N., Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Şahsın evinde bulunan dizüstü bilgisayarı ve cep telefonunda genç kadına ait olan 8 adet çıplak görüntü bulan polis, bu görüntüleri incelemek üzere Bilişim Suçlar Şube Müdürlüğü'ne gönderdi.

    Burada alınan ifadesinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen V.N'nin, ''Görüntüleri internette yayınlamayacaktım. Onu çok seviyorum. Bana dönsün diye bu yola başvurdum'' şeklinde ifade verdiği belirtildi. Savcılıkta tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen V.N., tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.




    Tehditle sevgiliyi ikna çabası ters tepti Yorumları