Vali Kerem Al'a üniversitede brifing   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-29-2010 (23:06)   Son Mesaj: 12-29-2010 (23:06)    Cevap: 0    Gösterim: 518  

    12-29-2010

    Vali Kerem Al'a üniversitede brifing

    Vali Kerem Al'a üniversitede brifing


    Bayburt Valisi Kerem Al Bayburt Üniversitesi’ni ziyaret etti. Kalabalık bir heyetle üniversiteyi ziyaret eden Al, Rektör Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu’ndan üniversite hakkında bilgi aldı.

    Garnizon Komutanı Muh. Kur. Alb. Faruk Kayadelen , İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Halil Uysal, İl Emniyet Müdürü Mesut İnce, İl Genel Meclis Başkanı Recai Bayrak, Defterdar Orhan Mutluay ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan ile birlikte Bayburt Üniversitesi"ni ziyaret eden Vali Al"ı, Rektör Mollamahmutoğlu kapıda karşıladı.
    Rektörlük makamında çay içen grup daha sonra ressam Tekin Koçan"ın "Atatürk Rölyefleri Seramik Sergisi"ni gezdi. Üniversite bahçesinin peyzaj çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Al, Rektör Mollamahmutoğlu eşliğinde İİBF ve Mühendislik Fakültesi"ni dolaştı. Bayburt Üniversitesi"nin Bayburt"a birçok yenilik getirdiğini belirten Vali Al, yeni projeler hakkında Rektör Mollamahmutoğlu"ndan bilgi aldı.

    Öğrencilerle de sohbet eden Vali Al, öğrencilere şikâyetleri olup olmadığını sordu. Bir öğrenci ile "havalı masa"da futbol oynayan Vali Al karşılaşmadan 3-2 yenik ayrıldı.

    İİBF kantininde öğle yemeği yiyen Al ve beraberindeki heyet, Eğitim Fakültesi kantininde çay içtikten sonra Bayburt Üniversitesi"nden ayrıldı. Bayburt Valisi Kerem Al"ın ziyareti yaklaşık iki saat sürdü.




    Vali Kerem Al'a üniversitede brifing Yorumları