Ekmek alıyorum diyen genç kız 2 gündür yok   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-29-2010 (13:04)   Son Mesaj: 12-29-2010 (13:04)    Cevap: 0    Gösterim: 475  

    12-29-2010

    Ekmek alıyorum diyen genç kız 2 gündür yok

    Ekmek alıyorum diyen genç kız 2 gündür yok


    Mersin'in Silifke ilçesinde ekmek almak için evden ayrıldığı ve iki gündür kendisinden haber alınamadığı ileri sürülen lise öğrencisi genç kız için kayıp başvurusunda bulunuldu.

    Edinilen bilgiye göre, Konya'dan bir ay önce tatil için geldiği Taşucu beldesi Kum Mahallesi'ndeki teyzesinin evinden, önceki gün sabah ekmek almak için ayrılan G.G.Ş'nin eve dönmemesi üzerine, teyzesi Hatice Dal durumu polis ekiplerine bildirdi.
    Açık lise ikinci sınıf öğrencisi olan G.G.Ş'nin Konya'da yaşayan ailesinin de polise müracaat ettiği, genç kızın bulunması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

    Yeğeninin hayatından endişe ettiklerini söyleyen Dal, ''Öz kızımız gibiydi. Kum Mahallesi'ni çok sevdiği için bir ay önce tatil amacıyla Konya'dan yanımıza gelmişti. Herhangi bir sorununun veya görüştüğü birinin olmadığını biliyorduk. Ekmek almak için evden ayrıldı ve bir daha haber alamadık. Başına olumsuz bir şey gelmesinden endişeleniyoruz. Görenlerin en yakın polis merkezine ulaşmalarını bekliyoruz'' dedi.




    Ekmek alıyorum diyen genç kız 2 gündür yok Yorumları