Meteoroloji'den kar ve yağmur uyarısı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-29-2010 (10:57)   Son Mesaj: 12-29-2010 (10:57)    Cevap: 0    Gösterim: 502  

    12-29-2010

    Meteoroloji'den kar ve yağmur uyarısı

    Meteoroloji'den kar ve yağmur uyarısı


    Aydın ve Muğla çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak; Sakarya, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinde yağmur ve sağanak; Kütahya, Afyon, Bilecik, Eskişehir ile Bolu çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

    Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan meteorolojik uyarıya göre, sabah saatlerinden itibaren Aydın ve Muğla çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak. Öğle saatlerinden sonra Sakarya, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinde yağmur ve sağanak; Kütahya, Afyon, Bilecik, Eskişehir ile Bolu çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve kar şeklindeki yağışlar kuvvetlenecek. Meteoroloji yetkilileri vatandaşları, yaşanabilecek su baskını, sel, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyardı.
    Öte yandan, Aydın'ın batısındaki bulut kütlesinin, öğle saatlerine kadar, Aydın ve çevresinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara neden olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.




    Meteoroloji'den kar ve yağmur uyarısı Yorumları