Uydudan takip sistemi hırsızı ele verdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-28-2010 (22:06)   Son Mesaj: 12-28-2010 (22:06)    Cevap: 0    Gösterim: 522  

    12-28-2010

    Uydudan takip sistemi hırsızı ele verdi

    Uydudan takip sistemi hırsızı ele verdi


    Maltepe'de kiraladıkları otomobille 3 ayrı işyerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 3 şüpheli, MOBESE'de tespit edildi, araçtaki uydudan takip sistemi sayesinde de yakalandı.

    Alınan bilgiye göre, Fındıklı Mahallesindeki 3 ayrı iş yerinden 3 adet LCD televizyon ve 1 adet dizüstü bilgisayar çalındığı ihbarını alan polis, MOBESE görüntülerinden 3 kişi oldukları belirlenen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
    Yapılan incelemede, şüphelilerin kullandıkları otomobilin kiralık olduğu ve araçta uydudan takip sistemi bulunduğu belirlendi. Bunun üzerine aracı uydudan takip eden ekipler, otomobilin yerini tespit ettikten sonra operasyon için harekete geçti.

    Erhan E, Ege A. ve Tarık D. adlı şüpheliler, çalıntı dizüstü bilgisayarı satmak isterken yakalanarak gözaltına alındı. Bu kişiler, sorgulanmak üzere Maltepe Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.

    Şüphelilerin, çalıntı televizyonları bir iş yerine sattıklarını söylemeleri üzerine, söz konusu eşyaya el koyuldu. Çalıntı eşyayı satın alan iş yeri sahibi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

    Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal Adliyesine sevk edilen 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.




    Uydudan takip sistemi hırsızı ele verdi Yorumları